DE HANDGREPEN VAN UW KEUKEN VERVANGEN?

De keuken is één van de meest belangrijke ruimtes in uw woning. Het is daarom cruciaal dat deze praktisch is én er mooi uitziet.

U kunt uw keuken eenvoudig een nieuw uiterlijk geven door de handgrepen te vervangen. Het vernieuwen van de handgrepen is een kleine moeite maar het geeft een groot effect. Geef uw witte, standaard keuken bijvoorbeeld mooie, strakke rvs keukengrepen om een moderne look te creëren. Houdt u meer van landelijk? Kies dan klassieke keukengrepen.

DIVERSE SOORTEN KEUKENBESLAG

U geeft uw keuken een compleet nieuwe look door het keukenbeslag te vernieuwen.
Bij keukenbeslag horen onder andere keukenscharnieren, keukenknoppen en keukengrepen.

Er is een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren en maten verkrijgbaar.
Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit klassieke knoppen wanneer de stijl van uw keuken landelijk is, maar ook moderne en strakke knoppen meer passend bij een moderne keuken.

Vele handgrepen zijn gemaakt van hout of rvs, maar u heeft zelfs de keuze uit grepen van ijzer of porselein. Het is verstandig om, voordat u de handgrepen gaat vervangen, te bedenken wat de stijl is van uw keuken en welke soort keukenknoppen en/of grepen het beste bij u passen.

Neem contact met ons op en laat u informeren door één van onze adviseurs.

NEEM CONTACT OP

Wij antwoorden doorgaans binnen 1 werkdag

WAAROM KIEST U VOOR ONS

De keukenrenoveerder heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie. Hierbij ligt onze focus op de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten.

Wij hebben alles in eigen beheer; van afbreken en afvoeren, timmer- en stukadoorswerken, wand- en vloerwerken tot de uiteindelijke afmontage, het aansluiten van uw apparatuur en aftersales.

Dit alles is inclusief de service en garantie van 5 jaar op uw aanschaf.

 • Meer dan 40 jaar ervaring op keukengebied
 • Onze adviseurs denken met u mee
 • Uitsluitend kwaliteitsproducten
 • Eigen showroom
 • Eigen werkplaats met eigen vakmensen
 • Op tijd en volgens afspraak
 • Service en garantie van 5 jaar op uw aanschaf

STAPPENPLAN KEUKENRENOVATIE

 • STAP 1 | NEEM CONTACT MET ONS OP

  Neem contact met ons op via ons contactformulier of via telefoonnummer: 0515 418208. Vermeld in het contactformulier om welk specifiek project u informatie wenst en dan nemen wij contact met u op.

  Nadat duidelijk is welke specifieke wensen u heeft, kunnen wij een afspraak maken bij u thuis of wellicht is het handiger om u in onze showroom te ontvangen.

  Wanneer u in onze showroom wordt ontvangen is het belangrijk dat u de afmetingen mee neemt van uw te renoveren object.

 • STAP 2 | UW WENSEN BESPREKEN

  Wij nodigen u uit in onze showroom of komen bij u langs om te situatie te bekijken en samen met u te bespreken. Dit kan van een simpel scharnier zijn tot aan een complete keukenmetamorfose.

  Aan de hand van uw wensen, en advies van onze kant, maken wij gelijk een offerte voor u op maat. Wanneer de offerte is doorgenomen en akkoord is bevonden, dan kan de opdracht ingepland worden.

  Samen met u prikken we een datum om de keukenrenovatie uit te voeren. De renovatie kan één dag of meerdere dagen in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het project.

 • STAP 3 | INMETEN EN VOORBEREIDING

  Wanneer de offerte akkoord is bevonden, sturen wij een monteur om uw te renoveren object exact in te meten. De monteur zorgt er voor dat uw specifieke wensen in onze eigen werkplaats op maat worden gemaakt of voor u worden besteld.

 • STAP 4 | MONTAGE EN OPLEVERING

  Eén van onze monteurs komt op de afgesproken datum bij u langs om de renovatie te realiseren. Wij zorgen ervoor dat wij alle benodigde producten en materialen bij ons hebben om de opdracht voor u in orde te maken.

  Bij het eventueel plaatsen van vervangingsapparatuur sluiten wij uw apparaten gebruiksklaar aan en nemen wij uw oude apparaten mee retour.

  Wanneer de renovatie klaar is neemt onze monteur alles met u door en is uw keuken weer klaar voor gebruik.

© Copyright 2017 De Keuken Renoveerder by Reclame Digitaal